Samen voor buurtpower

Rabobank Vaart en Vechtstreek
Inschrijfmodule Rabobank Coöperatie Weken

Rabobank Vaart en Vechtstreek hecht veel waarde aan het versterken van de lokale omgeving. Daarom geven wij jaarlijks € 100.000 terug aan de samenleving tijdens de Rabobank Coöperatie Weken. Onze leden bepalen welke buurtversterkende projecten financieel worden ondersteund.
 

BRENG HIER JOUW STEMMEN UITRabobank Coöperatie Weken

Tijdens de Rabobank Coöperatie Weken kunnen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek hun stem uitbrengen op maatschappelijke of economische initiatieven die hun buurt versterken. Deze stemmen zijn geld waard. Hoe meer stemmen op een initiatief worden uitgebracht, des te meer geld dit initiatief ontvangt. Dit jaar is er € 100.000,- beschikbaar gesteld voor de Rabobank Coöperatie Weken, dus doe mee!

De stemperiode loopt van woensdag 1 november tot en met woensdag 15 november. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld. Werf daarom via creatieve en inspirerende campagnes zo veel mogelijk stemmen om jullie initiatief waar te maken!

Bonusprijzen voor ‘Duurzaamheid’ en ‘Beste video’
Zonnepanelen, groene energie en elektrische voertuigen: onze regio is steeds drukker met duurzaam leven. Als vereniging of stichting speel je als wortel van de samenleving een belangrijke rol om duurzaamheid te stimuleren. Inderdaad, 'duur'zaam is niet altijd goedkoop, maar zoek dit ook in de kleine dingen: een oude koelkast van het buurthuis vervangen voor een energiezuinig model, lichtsensoren aanbrengen voor het multiculturele centrum of het vergroenen van een speeltuin.

Om duurzame initiatieven in onze regio te stimuleren verdeelt een afvaardiging van onze ledenraad maar liefst 3 bonusprijzen van € 2.000 in deze categorie tijdens de Rabobank Coöperatie Weken. Daarnaast worden er 3 prijzen van € 1.000 verdeeld voor de bonusprijs 'Beste video'. De leukste inzendingen op www.facebook.com/rabobankvaartenvechtstreek krijgen een extra bijdrage. Bovendien bereik je met een leuke video meer mensen waardoor de kans groter wordt dat je meer stemmen krijgt van onze leden. Met andere woorden: campagne voeren loont!

Like Rabobank Vaart en Vechtstreek op Facebook om nieuws en initiatieven te volgen.