Coöperatie Weken

Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland

Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland hecht veel waarde aan het versterken van de lokale omgeving. Daarom geven wij € 100.000,- terug aan de samenleving tijdens de Rabobank Coöperatie Weken. Onze leden bepalen welke maatschappelijke projecten financieel worden ondersteund.

Rabobank Coöperatie Weken: ga samen voor buurtpower!
Tijdens de Rabobank Coöperatie Weken kunnen stichtingen en verenigingen een financiële bijdrage ontvangen voor een project  welke bijdraagt aan het versterken van de lokale leefomgeving. Leden van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland bepalen de hoogte van de bijdrage door te stemmen op de projecten. Het is aan de vereniging of stichting zelf om je maatschappelijk plannen onder de aandacht te brengen bij de leden. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen op je initiatief worden uitgebracht, des te meer geld je ontvangt? Dit jaar is er € 100.000,- beschikbaar gesteld voor de Rabobank Coöperatie Weken, dus doe met je vereniging of stichting mee en ga samen voor buurtpower!

Informatieavonden
In de maand september organiseren wij informatieavonden voor de Rabobank Coöperatie Weken.

Je kunt je hiervoor opgeven via onderstaande button 'Inschrijven'. De informatieavonden worden gehouden op:
  • 10 september, 20.00 uur - 21.00 uur: Rabobank, Blankenstein 140 Meppel
  • 11 september, 20.00 uur - 21.00 uur: Rabo Theater De Meenthe, Stationsplein 1 Steenwijk
  • 17 september, 20.00 uur - 21.00 uur: Zaal Spoorzicht, Gemeenteweg 171 Staphorst

Inschrijven informatieavonden

Schrijf jullie initiatief in vóór 1 oktober 2018 en ga samen voor buurtpower!
Wil je jullie maatschappelijke initiatief aanmelden en meedoen? Klik dan op 'Inschrijven' en meld je aan. Je kunt jullie initiatief aanmelden tot 1 oktober.

Inschrijven Coöperatie Weken

Stemperiode
De stemperiode loopt van donderdag 1 november tot en met donderdag 15 november. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar rato verdeeld. Werf daarom via creatieve en inspirerende campagnes zo veel mogelijk stemmen om jullie initiatief waar te maken! Op 29 november vindt op feestelijke wijze de uitreiking van de cheques plaats.

BRENG HIER JOUW STEMMEN UIT

Bonusprijzen voor ‘Duurzaamheid’ en ‘Creatiefste campagne’
Zonnepanelen, groene energie en elektrische voertuigen: onze regio is steeds drukker met duurzaam leven. Als vereniging of stichting speel je als wortel van de samenleving een belangrijke rol om duurzaamheid te stimuleren. Inderdaad, 'duur'zaam is niet altijd goedkoop, maar zoek dit ook in de kleine dingen: een oude koelkast van het buurthuis vervangen voor een energiezuinig model, lichtsensoren aanbrengen voor het multiculturele centrum of het vergroenen van een speeltuin.

Om duurzame initiatieven in onze regio te stimuleren stellen wij 3 keer een bedrag van € 2.000 beschikbaar in deze categorie tijdens de Rabobank Coöperatie Weken. Daarnaast wordt er 3 keer een bedrag van € 1.000 extra verdeeld voor de bonusprijs 'Creatiefste campagne'. De leukste inzendingen op www.facebook.com/RaboMSS krijgen een extra bijdrage. Bovendien bereik je met een leuke, creatieve campagne meer mensen waardoor de kans groter wordt dat je meer stemmen krijgt van onze leden. Met andere woorden: campagne voeren loont!

Al meegedaan aan de Rabobank Clubkas Campagne in het voorjaar?
Een vereniging of stichting kan slechts éénmaal per jaar een geldbedrag ontvangen van Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland. Heeft jouw vereniging of stichting al een bedrag uit de Rabobank Clubkas Campagne ontvangen? Dan is het niet mogelijk om mee te doen aan de Rabobank Coöperatie Weken. Ook volgend jaar krijg je de keuze om deel te nemen met de Rabobank Clubkas Campagne óf de Rabobank Coöperatie Weken.

Like Rabobank Meppel-Staphorst-Steenwijkerland op Facebook om nieuws en andere initiatieven te volgen over de Rabobank Coöperatie Weken.
 
Heb je een vraag over de Rabobank Coöperatie Weken of wil je weten of jullie in aanmerking komen? Lees dan onze voorwaarden of veel gestelde vragen.
Antwoord niet gevonden? Stuur dan een e-mail naar communicatie.mss@rabobank.nl