De Groene Brunneper

Omschrijving vereniging/stichting
Wij zijn een groep mensen met een groen hart. We hebben een buurtversterkend planontwikkeling lopen met de gemeente Kampen. Een stukje braakliggend land dat we willen omtoveren in een voedselpark. Met een stuk voedselbos als belevingsonderdeel van het park. Hier kan jong en oud samen komen en leren.

Wat is jullie bestedingsdoel?
Ons deel willen we besteden aan het park voor voedselbomen, struiken, klimplanten, hoge kruiden, lage kruiden en bloemen. Zo kunnen kinderen leren waar hun voedsel vandaan komt en leren van de natuur.

Waar vindt het bestedingsdoel plaats?
Het vind plaats in Brunnepe. Dit is een deel van Kampen, dat meer steen en staal is - dan groen en natuur. Een buurt dat een achterstand kent, maar ook een geschiedenis van de Schoklanders.

Waneer wordt het bestedingsdoel uitgevoerd?
Halve wegen oktober/ begin November zullen veel bomen (die al verzameld zijn door de buurt) geplant moeten worden. Dit is de beste tijd voor het meeste succes. Dit samen doen, verbind buurt en mens.

Waarom is dit bestedingsdoel nodig voor jullie vereniging/stichting/groep?
Wij zouden financiele hulp erg waarderen, omdat dit project is voor en door Brunnepe - we scheppen planten en financieren tot nu toe op basis van donatie en mankracht en dan zou een extraatje helpen.Breng jouw stem uit