Stichting Flappus

Omschrijving vereniging/stichting
Dierenopvang Flappus vangt dieren op die om wat voor reden dan ook niet meer bij hun baasje kunnen blijven. Ook zwerfdieren kunnen bij ons terecht, uitgezonderd zwerfhonden en zwerfkatten. Wilde dieren vangen wij ook op: hazen, wilde konijnen, eekhoorns, ganzen, eenden, kraai/duifachtige etc.

Wat is jullie bestedingsdoel?
Veel spullen van de stichting zijn kapot zoals ; couveuses, hokken van de opvang, koppelruimtes, uitloopruimtes, revalidatieruimtes en een goede ruimte waar dieren medisch behandeld kunnen worden.

Waar vindt het bestedingsdoel plaats?
Stichting Flappus is op het moment ondergebracht bij een andere stichting, stichting Focus. Het bedrag zal worden gebruikt om de inventaris te vernieuwen en dit op de nieuwe locatie te gaan gebruiken

Waneer wordt het bestedingsdoel uitgevoerd?
Per direct zullen de hokken worden gemaakt en gebruikt, de oude zijn onveilig. Dit geldt ook voor de couveuses en de koppel en uitloopruimtes. De medische ruimte wordt later gerealiseerd.

Waarom is dit bestedingsdoel nodig voor jullie vereniging/stichting/groep?
Het vernieuwen van de inventaris is dringend nodig, omdat de dieren van stichting Flappus het verdienen om in veilig en ruimere hokken te verblijven. Na jaren intensief gebruik is vervanging een must


Breng jouw stem uit