De Rabobank Coöperatie Weken

Rabobank IJsseldelta verdeelt 100.000 euro onder maatschappelijke initiatieven - Samen voor buurtpower!

Een sterke lokale omgeving, nu en in de toekomst. Dat is waar Rabobank zich sterk voor maakt. En dan het liefst samen met jullie! Omdat je samen nu eenmaal sterker staat. Via de Rabobank Coöperatie Weken stellen we dit jaar maar liefst 100.000 euro coöperatieve winst beschikbaar voor buurtversterkende initiatieven in de regio Zwolle, Kampen, Genemuiden, Hattem en Zwartsluis. Samen voor buurtpower!

Hoe werkt het precies?
Als Rabobank klant bepaal je de verdeling van het bedrag door te stemmen. En dan zijn er nog bonusbedragen voor themacampagnes (3x 2.000 euro) en ludieke video’s (3x 1.000 euro). Zo zetten we samen jullie buurt in de spotlight.

Stemmen tijdens de stemperiode van 1 november tot en met 15 november

De stemperiode loopt van woensdag 1 november tot en met woensdag 15 november. Alle uitgebrachte stemmen worden geteld en het beschikbare bedrag wordt naar verhouding verdeeld. Stel er zijn 20.000 stemmen uitgebracht, dan delen we 100.000 door 20.000 = 5 euro per stem. Werf daarom via creatieve en inspirerende campagnes zo veel mogelijk stemmen om jullie initiatief waar te maken!

BRENG HIER JOUW STEMMEN UIT

Stemmen kan tijdens de stemperiode via deze website.

Bonusprijzen voor fanatiekelingen: ‘Beste thema initiatief’ en ‘Beste video’
Het thema van dit jaar is Samen Doen, Samen Delen. Om gave initiatieven in onze regio te stimuleren verdeelt Rabobank IJsseldelta maar liefst 3 bonusprijzen van € 2.000 in de categorie ‘Beste thema initiatief’ tijdens de Rabobank Coöperatie Weken. Daarnaast worden er 3 prijzen van € 1.000 verdeeld voor de bonusprijs 'Beste video'. De leukste inzendingen op onze Facebook pagina krijgen een extra bijdrage. Bovendien bereik je met een leuke video meer mensen waardoor de kans groter wordt dat je meer stemmen krijgt van onze leden. Met andere woorden: campagne voeren loont!

Waar wacht je nog op? Schrijf jullie initiatief in vóór 1 oktober 2018!
Laat je spierballen zien en doe mee aan de Rabobank Coöperatie Weken 2018! Bekijk de voorwaarden en schrijf, wanneer je eraan voldoen, je initiatief in. Je kunt jullie initiatief aanmelden tot en met maandag1 oktober. Tussentijds wordt jouw initiatief beoordeeld en je hoort voor 4 oktober of jouw initiatief mee mag doen.

Like Rabobank IJsseldelta op Facebook om nieuws en initiatieven te volgen.